ВИДЕО: Италиански депутат скъса знамето на ЕС, издуха носа си в него

https://crimes.bg/analizi/video-italianski-deputat-skasa-znameto-na-es-izduha-nosa-si-v-nego/32741 Crimes.bg
ВИДЕО: Италиански депутат скъса знамето на ЕС, издуха носа си в него

Италианският депутат Джанлука Буонано от крайнодясната партия Северна лига, който е и кандидат за Европейския парламент, си издуха носа в знамето на ЕС, съобщи агенция АНСА.По време на телевизионно участие представителят на настроената враждебно срещу емигрантите Северна лига извади от джоба си малко знаме на Европейския съюз и го разкъса, след което имитира, че си духа носа с останките му.

"Европа е контролирана от банките и не се интересува от тайната емиграция, докато междувременно прави италианците все по-бедни със своите престъпни пари. Тази Европа ме отвращава“, каза Буонано.

Той коментира, че европейският флаг е годен само за да си издуха човек носа с него. Партията му трябва да прати свои хора в Европарламента, за да „промени правилата“. „Достатъчно с финансовия нацизъм, наложен ни от Ангела Меркел“, добави Буонано.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.