Весо Бургазата изчезнал яко дим

https://crimes.bg/analizi/veso-burgazata-izcheznal-yako-dim/28545 Crimes.bg
Весо Бургазата изчезнал яко дим

 

Версиите по случая са доста

 

Няма и следа от 50-годишния бизнесмен Весо Петров, по-известен като Весо Бургазата от Черноморец.

 

Биографията му е доста богата. Двамата с брат му Здравко са развивали бизнес в сферата на строителството. Строили еднофамилни имоти в родния им град, а на този етап довършвали работата си по голяма жилищна кооперация, разположена в квартал „Изгрев“ в Бургас.

 

Близки на Весо Бургазата са подали сигнал в полицейското управление в Созопол, че е изчезнал. Те обяснили, че бизнесменът буквално се изпарил, след като споделил на малката си дъщеря, че отива да напазарува. Това разкриха криминалисти.

 

Втората му жена, с която в момента бил в Черноморец, заминала заради спешни ангажименти за София и Бургазата останал сам със седемгодишната си щерка.

След като баща й не се върнал в продължение на няколко часа, тя се обадила на братовчед си и чичо й Здравко.

 

При направената проверка станало ясно, че личните му документи и мобилния телефон останали в дома му. Излязъл с една от колите от богатия си автопарк и дори не носел със себе си шофьорска книжка.

 

Криминалното му досие е богато – бил е в затвора заради грабеж. Миналата есен отново се озовал в зандана, тъй като изнудвал друг бизнесмен, настоявайки да му даде 100 хиляди евро. Срещата обаче била запечатана на видеозапис от тайно монтирани от изнудвания камери.

 

Известно време Бургазата се занимавал и със събиране на бързи кредити. Очевидци разкриват, че често се сбивал с хората, тъй като си изпускал нервите.

По случая се работи по доста версии. Местните жители не изключват вероятността да е сложил край на живота си или пък да е напуснал страната с фалшиви документи. Други пък имат опасения, че може да е бил отвлечен.

Източник: lupa.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.