Веселин Марешки: Каракачанов е политически измамник

https://crimes.bg/analizi/veselin-mareshki-karakachanov-e-politicheski-izmamnik/40573 Crimes.bg
Веселин Марешки: Каракачанов е политически измамник

Откакто е в политиката Веселин Марешки, заместник-председател на парламента, председател на партия "Воля", винаги е говорил за по-високи доходи, по-добър жизнен стандарт. БСП предлагат това в своята визия за България. Открива ли Марешки допирни точки с неговите възгледи? Ще ги подкрепи ли?
Източник:
2018-07-25 20:25:00


Анализи


0

Прочетено: 79884

Кратка връзка
Откакто е в политиката Веселин Марешки, заместник-председател на парламента, председател на партия "Воля", винаги е говорил за по-високи доходи, по-добър жизнен стандарт. БСП предлагат това в своята визия за България. Открива ли Марешки допирни точки с неговите възгледи? Ще ги подкрепи ли?Веселин Марешки: Това, което чух от колегата от БСП е едно "ще". Вече 30 години чуваме "ще" и аз като всеки български гражданин можеше и да се излъжа за пореден път да си помисля, че БСП могат да оправят държавата, ако бяха започнали разговора от там: "Ние един път участвахме в грабеж в началото на прехода, после по средата пак участвахме в този грабеж, от който страда сега българският народ и българският бизнес, но поучихме се и искаме да започнем на чисто".

Лидерът на "Воля" заяви, че е част от тези българи, които не вярват, че БСП има силите да направи каквото и да е хубаво за България.

Като обобщение на дейността на партията му през този политически сезон Марешки заяви, че са успели да изобличат измамниците. Той заяви, че солидаризира с "Дойче веле", които определят избирателите на партията на Красимир Каракачанов като измамени.Веселин Марешки: Аз мисля, че "Воля" ще покаже своите качества в следващия мандат когато има повече народни представители и тогава не само ще осветляваме, а ще бъдем и ще покажем с реални факти.Източник: Bntnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.