УЖАС! 4-годишно дете загина, след като падна от седмия етаж

https://crimes.bg/analizi/uzhas-4-godishno-dete-zagina-sled-kato-padna-ot-sedmiya-etazh/28712 Crimes.bg
УЖАС! 4-годишно дете загина, след като падна от седмия етаж

Тежък инцидент с малко дете е станал тази вечер. 4-годишно дете е паднало от седмия етаж в Пазарджик.

Сигнал за трагедията е получен около 19.40 ч. В него се съобщавало за малко дете в безпомощно състояние пред жилищен блок в града, съобщи Нова телевизия.


Към мястото незабавно са били изпратени автопатрули на РУ-Пазарджик и екип на "Спешна помощ". За съжаление медиците са констатирали смъртта на малко момченце.


Полицейските служители са установили, че детето е 4-годишно, паднало е от 7-мия етаж, от стая в апартамента на баба си и дядо си. По същото време в жилището са били и родителите на детето.


Според първоначалните данни то е отишло в една от стаите, успяло е да отвори прозорец и се е надвесило от него. Последвало е падане от 7-мия етаж, в резултат на което е настъпила смъртта на детето.



На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна група при полицейското управление в Пазарджик в присъствието на съдебен лекар.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.