Удариха знаков дилър

https://crimes.bg/analizi/udariha-znakov-dilar/39911 Crimes.bg
Удариха знаков дилър

В момента в затвора е синът му Димитър

В Гоце Делчев се проведе мащабна полицейска операция "Антидрога ".

 

Криминалисти от Благоевград, полицаи от местното полицейско управление и жандармеристи атакуваха домовете на оперативно интересни лица в града, свързани с разпространението на наркотици, отбелязва Struma.com

 

В операцията изненадан в дома му с около килограм амфетамини, марихуана и хероин, е популярния гоцеделчевски дилър Тодор Шопов-Шопа. Той многократно е бил задържан за разпространение и притежание на дрога.

 

Шопа е стар познайник на местните криминалисти. През 2016 година бе задържан и осъден за разпространение на наркотици и е с условна присъда. В момента в затвора е синът му Димитър.

 

Баща и син Шопови винаги са били сред сочените за едри риби в наркоразпространението в Гоце Делчев. По време на операцията бяха претарашени и други адреси, автомобили и места, където се подвизават интересни за полицията лица. Едно от тях полицията търси цял ден.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.