Ученичка изчезна след дискотека, по-късно откриха трупа й

https://crimes.bg/analizi/uchenichka-izchezna-sled-diskoteka-po-kasno-otkriha-trupa-y/38519 Crimes.bg
Ученичка изчезна след дискотека, по-късно откриха трупа й

Разследването по случая продължава


13-годишна ученичка е изчезнала след дискотека, а малко по-късно бил открит и трупа й.

 

Безжизненото тяло било намерено в село край руския град Котовск.

Момичето изчезнало вечерта на 7 март в селото. След като органите на реда получили съобщение за нейното изчезване в региона започнали мащабни издирвателни дейности с участието на полицаи, следователи, доброволци и водолази.

Разследващите са задържали заподозрян за убийство – 35-годишен жител на Котовск. Мъжът заявил, че е ударил момичето с колата си. За да скрие тялото й, го удавил в близка река.

 

След това водолазите в продължение на два дни безрезултатно изследвали дъното на реката на посоченото предполагаемо място. В крайна сметка трупът на ученичката е намерен на друго място – заровен в гора.Разследването продължава, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи точната причина за смъртта на момичето. На заподозрения в убийството е избрана мярка за неотклонение под формата на задържане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.