Треска за исторически джакпот от 9 800 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария

https://crimes.bg/analizi/treska-za-istoricheski-dzhakpot-ot-9-800-000-leva-v-igrata-golemiyat-dzhakpot-na-nacionalna-lotariya/37848 Crimes.bg
Треска за исторически джакпот от 9 800 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария

Наближава историческото теглене на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария за рекордните 9 800 000 лева. Грамадната печалба може изцяло да промени живота на късметлията, който познае печелившата комбинация тази сряда.
Източник:
2016-08-17 15:45:00


Анализи


0

Прочетено: 120330

Кратка връзка
Най-голямата сума в историята на лотарийните игри у нас предизвика вълнение сред почитателите им. Хиляди изпробват късмета си с любимите си числа. Миналата седмица десетима познавачи бяха на крачка от милионите. Те са от градовете София, Стара Загора, Варна, Хасково и Кричим.

 

До момента 103 участници са били съвсем близо до неустоимия джакпот в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Областите с най-много късметлии, успели да познаят петици, са София, Варна, Пловдив, Стара Загора и Хасково.

 

За да бъде спечелена рекордната печалба от 9 800 000 лева трябва да се познаят шестте изтеглени числа от една сфера и страна на монета, която се тегли в отделна сфера. Машините на късмета, с които се теглят печелившите числа в Национална лотария, са използвани и в най-големите световни лотарии. Те са единствените по рода си у нас.

 

Кои са числата и страната на монетата, които ще променят съдбата на някой щастливец? Гледайте тегленето на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ тази сряда, 17 август, от 19.45 ч. по Нова телевизия. 

 

В играта можете да се включите онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.