Топкриминалисти на мястото на престъплението: Ангел Бадънков и Георги Хаджиев разследват убийството на Емил Коцев!

https://crimes.bg/analizi/topkriminalisti-na-myastoto-na-prestaplenieto-angel-badankov-i-georgi-hadzhiev-razsledvat-ubiystvoto-na-emil-kocev/34401 Crimes.bg
Топкриминалисти на мястото на престъплението: Ангел Бадънков и Георги Хаджиев разследват убийството на Емил Коцев!

Ангел Бадънков и Георги Хаджиев вече разследват случилото се във "Фондови жилища" и търсят улики, за да разкрият възможно най-бързо извършителя!

Жестоко убийство в столичния квартал „Фондови жилища“ потресе цяла България. 48-годишният Емил Коцев бе разстрелян пред собствения си блок, а следователите вече са по следите на извършителите.

Началникът на „Криминална полиция“ Ангел Бадънков и шефът на СДВР Георги Хаджиев веднага са отцепили района на местопрестъплението. Двамата са се появили на място почти незабавно и разследването вече е в ход.

Жертвата е била разстреляна от упор с два куршума. Коцев се е прибирал от работа, когато убиецът го изчакал да излезе от автомобила си и го застрелял. След това се покрил в района на близките жп линии.

Приятелката на Емил също се появила на мястото на престъплението и била откарана за разпит. Тя споделила, че убитият има транспортна фирма и 4 камиона. Работел обаче като автомонтьор, понеже не можел да шофира заради заболяване.

Проверка в МВР е разкрила, че Коцев има криминално досие. Той е излежал 3 години затвор за грабеж, но е излязъл още през 2001 г.

 

Криминалистите предполагат, че мотивът за жестокото убийство е финансов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.