Тийнейджъри причиниха нещо ужасно на своя съученичка, заснеха го и качиха видеото в нета!

https://crimes.bg/analizi/tiyneydzhari-prichiniha-neshto-uzhasno-na-svoya-sauchenichka-zasneha-go-i-kachiha-videoto-v-neta/31393 Crimes.bg
Тийнейджъри причиниха нещо ужасно на своя съученичка, заснеха го и качиха видеото в нета!

Поредният потресаващ случайТийнейджъри втрещиха обществото с това, което направиха. Постъпката им е повече от шокираща. 18-годишният Джак заснел непристойно видео и качил кадрите в нета. Драмата се разиграла по време на купон. Главни действащи лица в скандалното видео са негови съученици и тийнейджърка, която била с тях в един клас.Момчетата завлекли момичето в една от стаите в къщата, където купонясвали. Момичето преживяло най-големия ужас в живота си. Жестоката постъпка на съучениците й била заснета от 18-годишния Джак. Клипчето със съдържание на филм за възрастни, той качил на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, където и приятелите му се хвалели с подобни кадри.Срещу Джак, който е бил ученик в една от най-елитните гимназии в Нова Зеландия и съучениците му, които са участвали в потресаващата лента, са били повдигнати обвинения. 18-годишният „оператор“ е признал вината си в съда.Тийнеджърката е съсипанаВъв вторник магистратите се произнесоха с присъдата му. Той трябва да спазва в продължение на 4 месеца 12-часов режим, започващ от 19,00 часа. Освен това е осъден на 150 часа обществено полезен труд. Тийнейджърът ще трябва да заплати на момичето от клипа обезщетение в размер на 5 000 долара за  нанесени емоционални щети, както и за публичното унижение, на което я е подложил, качвайки потресаващото видео в нета.Според следствието Джак е отворил вратата на стаята, където са се намирали двамата му приятели и тяхната съученичка. Той заснел грозната сцена и след като съучениците му се оттеглили, той също се възползвал от жертвата.В нощта на инцидента Джак не е употребил алкохол. Приятелите му, както и момичето са употребили значително количество спиртни напитки, пише „Блиц“.Приятелите също са получили присъди за това, което са направили. Медиите не съобщават какво е тяхното наказание за извършената жестокост.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.