Студент закла четирима в метрото в Тайпе (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/student-zakla-chetirima-v-metroto-v-taype-video/32866 Crimes.bg
Студент закла четирима в метрото в Тайпе (ВИДЕО)

Няколко души бяха убити в метрото в тайванската столица Тайпе, след като внезапно мъж започнал да нанася удари с нож напосоки, съобщи онлайн изданието cn.nanyangpost.com.

Загинали са поне трима души, ранените са 25.

Нападателят е 21-годишен студент второкурсник, който очевидно бил пиян и размахвал нож с дълго острие. Той е задържан от полицията.Според разследващите нападателят (на снимката вдясно) няма никакви угризения относно постъпката си. Все още не е ясно дали той има психични проблеми.Студентът, облечен в червена тениска, изведнъж е атакувал пътниците в метрото, които панически са се разбягали.Метрото превозва 1,8 милиона пътници дневно, а полицейската охрана е от само 135 души, отбелязва изданието. Това е първият сериозен криминален случай от построяването на подземната железница преди 18 години.В мрежата се появи и видео, очевидно снимано с телефон от пътник в мотрисата

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.