Страшен екшън в Слънчев бряг

https://crimes.bg/analizi/strashen-ekshan-v-slanchev-bryag/39313 Crimes.bg
Страшен екшън в Слънчев бряг

Дори не осъзнал, че си вкарал автогол

Страшен екшън се е разиграл в един от елитните комплекси в Слънчев бряг.

 

В главната роля на екшъна се оказал не кой да е, а служител на МВР. Очевидци разкриват, че вилнял като мутра от 90-те години на миналия век.

 

Жандармеристът, чието име засега става в тайна, който е на държавна заплата, си купил апартамент за 600 000 лева в частния комплекс. За да не го приклещи комисия "Антикорупция", полицаят прехвърлил златния имот на 5-годишния си син.

 

Вероятно за да си спести таксите за поддръжка на апартамента, които са няколко стотин лева на година, служителят на МВР решил да злоупотреби със служебното си положение и да сипе заплахи към персонала.

В наглостта си стигнал дотам, че се заканил да информира прокуратурата без да осъзнава, че си забива страхотен автогол.

 

От комплекса реагирали хладнокръвно на изцепката на жандармериста и не отговорили на нервните му изблици.

Явно, обаче самозабравилият се полицай не осъзнава, че е стъпил върху потъващи пясъци, които могат да го погълнат за секунди и да го изплюят от системата на МВР, в която за щастие работят и честни органи на реда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.