Страхотия на плаж във Варна: 26-годишно момиче опита да се удави на Втора буна (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/strahotiya-na-plazh-vav-varna-26-godishno-momiche-opita-da-se-udavi-na-vtora-buna-video/33119 Crimes.bg
Страхотия на плаж във Варна: 26-годишно момиче опита да се удави на Втора буна (ВИДЕО)

26-годишна варненка скочи в студените води на Втора бунаМладо момиче от Варна направи опит за самоубийство. Страшният инцидент е станал вчера около 15:30 часа между Първа и Втора буна. Девойката е на 26 години, живееща във Варна. Тя е скочила в морето и е започнала да се дави.Опит за самоубийство на Втора бунаЗа щастие на мястото е имало спасители, които реагирали светкавично. Младото момиче е погълнало много вода, но въпреки това то е спасено. Преди да се потопи във водите на Втора буна, 26-годишната варненка е съблякла дрехите си и ги оставила на брега.Малко след като е изкарана от водата, девойката е дошла в съзнание. Тя е започнала силно да се смее, държала се е неадекватно и повтаряла две имена – Александра и Божидар. На спасителите им станало ясно, че удавницата е доста пияна.Екип на Бърза помощ е пристигнал на Втора буна. Момичето е откарано в клиника, а преди това му е сложена инжекции, за да успокои реакциите му по време на пътя. Варненката се казва Наталия и обитава апартамент в квартал „Чайка”.Тя е пристигнала на Втора буна стабилно почерпена и почти веднага се е хвърлила в студените води. Полицията е взела вещите на девойката. Тя е разполагала с 10 лева, банкова карта и лични документи, прибрани в джоба на връхната й дреха, предават от petel.bg The post Страхотия на плаж във Варна: 26-годишно момиче опита да се удави на Втора буна (ВИДЕО) appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.