Стефан Георгиев пеел с ангелски глас! Виж последното видео на застреляния сваляч

https://crimes.bg/analizi/stefan-georgiev-peel-s-angelski-glas-vizh-poslednoto-video-na-zastrelyaniya-svalyach/31192 Crimes.bg
Стефан Георгиев пеел с ангелски глас! Виж последното видео на застреляния сваляч

Стефан Георгиев тормозел Петър с нагли СМС-и, пращал му клипчета от любовните си преживявания с Живка Стефан Георгиев – застреляният любовник на убитата Живка ПетроваСтефан Георгиев – застреляният любовник на убитата Живка Петрова, обичал да пее и често по банкети и други празненства се изявявал с волни програми на микрофона. „Имаше ангелски глас. Пееше много хубаво, а Орхан Мурад го имитираше едно към едно“, коментират негови приятели.Razkriti.com попадна на едно от изпълненията му. Последното клипче, което Стефан е качил във Фейсбук, е именно от банкет, на който любовникът на Живка изпълнява парчето „Хиляди слънца“ на Орхан Мурад. Някои коментират, че докато пеел песента, си мислел за Живка.Припомняме, че Стефан и Живка бяха застреляни от упор в кола до Гранд мол Варна от мъжа на Живка – Петър. Живка и Петър имат две деца, а Стефан също е бил обвързан и има едно момиченце.Чрез Фейсбук мъжът на Живка я хваща в изневяра и започва да я следи. След като ги вижда до мола, превърта и изстрелва 8 куршума от своя Макаров по прелюбодейците. Смеейки се.Час по-късно звъни на баща си с думите: „Прости ми, татко, застрелях ги“. След това се самоубива.Според близки на Петър, Стефан го тормозел и умишлено го дразнел. Той дори му изпращал клипчета от любовните си преживявания с Живка.39-годишният Петър и жена му Живка ще бъдат погребани в един гроб по желание на баща й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.