София падна в плен на…

https://crimes.bg/analizi/sofiya-padna-v-plen-na/43802 Crimes.bg
София падна в плен на…

 

Александрина е сред потърпевшите

 

София падна в плен на мародери.

 

Броени дни след поредното поскъпване на горивата, се появиха и първите жалби за набези над автомобили в столицата.

 

В събота сутринта автомобилът на Александрина Младенова я „посреща“ с пробит резервоар и както сами се досещате – източено гориво.

Полицията вече е уведомена за случая.

 

В съботната сутрин Александрина решава да отиде до магазина, но я очаква неприятна изненада. Когато се качили в колата видели, че свети лампичката за гориво. Разбира се останали много неприятно изненадани, имайки предвид факта, че само преди няколко дни напълнили резервоара догоре.

 

Помислили, че горивото просто е източено и заредили отново. Отправили се към един магазините в квартала. Когато обаче и след зареждането отново светнала лампичката за гориво, те останали стъписани.

 

Пристигналият на място дежурен полицай установил, че резервоарът на автомобила е бил пробит и горивото от него - източено.

Според Александрина случилото се е в резултат на паниката, която се породи в обществото по повод доставките на горивата и съответно техните цени.

 

Тя е гневна, че освен щетите от липсващото гориво, ще трябва да се разправя и с ремонти. Споделя, че имат и бебче, което прави ситуацията още по-неприятна.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.