Смъкнаха гумите на депутат от ИТН

https://crimes.bg/analizi/smaknaha-gumite-na-deputat-ot-itn/41628 Crimes.bg
Смъкнаха гумите на депутат от ИТН

Депутат на Слави от Великотърновския избирателен район намери автомобила си с 4 надупчени гуми. Полицията издирва извършителите, съобщават от ОД на МВР.

Сигнал за инцидента е получен около обяд в неделя в Районното управление в Свищов, където Христо Дочев живее.

Колата била паркирана пред дома на юриста на ул."Рила". Посегателството е извършено в нощта срещу 18 юли. На местопроизшествието е извършен оглед, който установил, че гумите на депутатския автомобил са надупчени многократно с шило, а не са нарязани.

"До момента няма данни посегателството да е свързано с политическата му дейност, по- скоро има връзка с преподавателската му работа",посочиха от пресцентъра на ОДМВР.

Христо Дочев, който бе депутат от "Има такъв народ" и в 45-я парламент, е доктор по конституционно право и магистър по право на ЕС. Той е главен асистент в Медицинския университет в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство за унищожаване на чуждо имущество.

До момента няма задържани за вандалския акт.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.