Служител на реда застреля дъщеря си и избяга

https://crimes.bg/analizi/sluzhitel-na-reda-zastrelya-dashterya-si-i-izbyaga/42337 Crimes.bg
Служител на реда застреля дъщеря си и избяга

 

Образувано е наказателно дело за опит за убийство

По всяка вероятност след тази случка мнозина ще определят катаджията като най-злия човек на планетата.

 

47-годишният служител на КАТ-Москва, Сергей Варакин пътувал заедно с 20-годишната си дъщеря Алина в такси. Двамата се прибирали от корпоративно парти. 

Вероятно сами се досещате, че се били почерпили, при това подобаващо. По пътя изведнъж помежду им възникнал много ожесточен спор.

В хода на словесната схватка бащата започнал да реди нецензурни изрази. В следващия момент той извадил пистолет и гръмнал дъщеря си в слепоочието.

Таксиметровият шофьор спрял колата, а Сергей Варакин се възползвал от ситуацията и бягайки изчезнал в неизвестна посока.дъщерята на Варакин – Алина е настанена в лечебно заведение с открита черепно-мозъчна травма, контузия на мозъка и фрактури на костите на черепа.

Състоянието й е много тежко и лекарите продължават да се борят за живота й.

Малко след случката стрелецът бил задържан. Варакин е бил уволнен от работа. По случая е започнала официална проверка, разследва се кой е приел психопат на работа в службите. Срещу бившия вече катаджия е образувано наказателно дело за опит за убийство, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.