След 70 дни в неизвестност - откриха Мартин мъртъв. Майка му: Убили са го! (Шокиращи разкрития)

https://crimes.bg/analizi/sled-70-dni-v-neizvestnost-otkriha-martin-martav-mayka-mu-ubili-sa-go-shokirashti-razkritiya/38353 Crimes.bg
След 70 дни в неизвестност - откриха Мартин мъртъв. Майка му: Убили са го! (Шокиращи разкрития)

25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в района в Бургаска област, е открит мъртъв.




Източник:




2019-10-13 17:45:00


Анализи


0

Прочетено: 73836

Кратка връзка








25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в района в Бургаска област, е открит мъртъв. Това съобщи Флагман.бг.

 

Новината потвърди майка му Мария, която лично го е разпознала в моргата. Мумифицираното тяло на младия мъж от Ямбол е намерено от случайни минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал преди да изчезне.

 

 

 Семейството му го издирваше повече от 70 дни. Основните подозрения бяха, че е избягал към Слънчев бряг, защото неведнъж споделял, че иска да отиде на море. Родителите му Мария и Николай проведоха собствено разследване през последните два месеца и половина, получиха редица противоречиви показания, които ги пратиха в съвсем грешна посока. Докато са издирвали единственото си дете двамата са попаднали на шокираща следа за смъртта му.

 

С тях са се свързали и други близки на безследно изчезнали пациенти на психиатрията, които са откривани месеци по-късно – мъртви и с мумифицирани тела, без да е ясна точната причина за смъртта им.

 

 Синът ми е убит и сега се опитват да покрият случая! Това обяви Мария Георгиева, майката на Марин. Според нея е много вероятно единственото й дете да е жертва на неуспешно експериментално лечение или тялото му да е използвано за донорство. Съмненията й се засилват все повече, защото нямало ясно лекарство становище за смъртта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и логично обяснение защо трупът на сина й е на метри от специализираното лечебно заведение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.