Скандал! Освободиха бежанците, изнасилили момиче насред София

https://crimes.bg/analizi/skandal-osvobodiha-bezhancite-iznasilili-momiche-nasred-sofiya/38371 Crimes.bg
Скандал! Освободиха бежанците, изнасилили момиче насред София

Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, са на 16 и 17 години




Източник:




2019-10-21 14:11:00


Анализи


0

Прочетено: 82782

Кратка връзка








Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, са на 16 и 17 години, съобщава TrafficNews.

 

Те са в България законно и имат подадени документи за получаване на статут на бежанци. Изнасиленото момиче е на 15 години.   Софийският районен съд вече е освободил двамата изнасилвачи  мярката им за неотклонение е "надзор от инспектор от детска педагогическа стая" заради тяхната възраст.   Срещу чужденците вече има повдигнати обвинения.

 

Припомняме ви, че двама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за сираци в София. Гнусното престъпление непълнолетните М. и У. извършили миналия вторник, а няколко дни по-късно били арестувани, съобщава в."Телеграф".  Новината потвърдиха от МВР и прокуратурата като допълниха, че на двамата бежанци вече са повдигнати обвинения и са взети мерки за неотклонение – 72 часа арест. 

То споделило какво се е случило с него и след един ден до дома за сираци подали сигнал. Незабавно полицията започнала работа. На местопрестъплението бил откри и ножът, с който бежанците плашили детето по време на изнасилването, и други улики и доказателства. Заедно с М. и У. бил задържан и трети афганистанец, който обаче бил пуснат, тъй като не участвал в гаврите, а бил свидетел, предават от Блиц.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.