Ще вгорчат ли излизането на свобода на Жоро Милионера?

https://crimes.bg/analizi/shte-vgorchat-li-izlizaneto-na-svoboda-na-zhoro-milionera/43001 Crimes.bg
Ще вгорчат ли излизането на свобода на Жоро Милионера?

 

Несъмнено ще го следят под лупа

 

След като Жоро Милионера вече вкуси свободата мнозина се запитаха дали ще се отдаде на харченето на милионите, които успя да задигне преди десетилетие. Оказва се обаче, че положението му не е никак розово.

 

Както вече стана ясно Жоро Милионера (Георги Енев) вече е освободен след близо 10-годишен престой в зандана, отбелязва Пловдив24.бг.

Той получи присъдата заради обира на инкасо автомобила, превозващ близо 1.5 млн. лева. Обирът бе извършен в Града под тепетата.

 

При все, че Жоро Милионера получи присъда лишаване от свобода 12 години, той е успял да я съкрати, тъй като е работил по време на престоя му зад решетките. Така и не стана ясно до момента обаче къде е скрил парите, които задигна.

 

На 12 юни преди десет години, Енев е на смяна и заедно с колегата му превозват близо 1.5 млн. лв., притежание на три банки

Милионера обаче действа по план и личния му автомобил е паркиран наблизо.

 

В един момент той моли колегата си да си вземат дюнери. В момента, в който той слиза от колата, Георги вади специализирания ключ, с помощта на който отключва касата и прехвърля парите. След това отпрашва с автомобила си в неизвестна посока.

 

Въпреки, че веднага бе обявен за издирване, резултатът бе нулев. Той се предаде сам на 5 юли. Така и не става ясно какво е направил с парите във времето от извършването на обира, докато се предаде.

Несъмнено след като вече е на свобода много хора ще следят стриктно всяка негова стъпка.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.