Шокиращо видео (18+)! Брутален бой почти до смърт между фенове на Ботев и Локомотив

https://crimes.bg/analizi/shokirashto-video-18-brutalen-boy-pochti-do-smart-mezhdu-fenove-na-botev-i-lokomotiv/32759 Crimes.bg
Шокиращо видео (18+)! Брутален бой почти до смърт между фенове на Ботев и Локомотив

ВНИМАНИЕ! Видеото съдържа сцени на насилие!

Клип, в който е запечатан брутален бой между фенове на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив беше публикуван в интернет.Битката очевидно е уговорена предварително. В схватката участват двама младежи. Боят се разиграва в пуста местност. Авторите на клипа сами уточняват, че става въпрос за феновете на двата пловдивски отбора. в края на клипчето се чува думата "бултраси", който е термина за агитката на Ботев. Битката е изключително брутална, тъй като очевидно по-едрият младеж поваля на земята своя противник и започва да го души. Хората, които наблюдават насилието му казват да спре и само да го бие. Младежът обаче не спира, докато противникът му не изпада в безсъзнание. Вече паднал на земята, той е ритан в главата, а малко след това нападателят скача върху главата му с двата си крака. Накрая дори се чува заплахата, че следващият път младежът ще бъде застрелян.Внимание! Crimes.bg предупреждава, че клипът не се препоръчва за деца, тъй като съдържа сцени на насилие!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.