Шокиращи разкрития за жестокото убийство в Пловдив

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-zhestokoto-ubiystvo-v-plovdiv/41535 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за жестокото убийство в Пловдив

Шокиращи разкрития за жестокото убийство в Пловдив

Бездомният Лалко Журков, който бе убит в центъра на Пловдив преди полунощ на 7 юли, е бил бит в продължение на 7 минути, пише БЛИЦ, позовавайки се на Марица бг.

Това става ясно от камерата за видеонаблюдение на гърба на Джумая джамия, където се е разиграла драмата. Това разкри по време на пледоарията си заместник-окръжният прокурор Галин Гавраилов.

Биячите Цанко Петрунов и Кирил Стоянов са били безпаметно пияни.

В продължение на 10 минути след убийството, те продължили да пият до трупа Тогава на мястото на инцидента се появили и първите свидетели -физиотерапевт и негов приятел.

Терапевтът забелязал безжизненото тяло на Лалко, а до него видял убийците му да консумират алкохол. Цанко със задоволство обяснил, че пребили бездомника, защото предния ден бръкнал под полата на 12-годишно момиче.

Тогава физиотерапевтът подал сигнал на тел. 112 и съобщил, че има мъртъв човек.

След като чул разговора, Кирил избягал от мястото. Дни преди инцидента той приютил жертвата в дома си и побързал да изхвърли останалите дрехи. 

Пристигналите на място медици само констатират смъртта на бездомния Лалко. Не след дълго и двамата убийци са задържани в ареста.

В разказите си пред разследващите и двамата убийци наблегнали на това какво другия е направил. Прокурор Гавраилов прие, че и двамата има еднакво участие в жестокото убийство.

Мъжете са с богато криминално минало. Единият е излязъл от затвора преди 2 години. Той е осъждан цели 8 пъти, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.