Шокиращи разкрития за обира на 125 бона в София

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-obira-na-125-bona-v-sofiya/43589 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за обира на 125 бона в София

 

Двамата мъже проследили човека, който изтеглил крупната сума от банка

Изплуваха шокиращи подробности за обира на 125 хиляди лева в София.

 

Припомняме, че мними полицаи обраха шеметната сума от 125 000 лв. от мъж, който ги изтеглил непосредствено преди удара от банка в центъра на София. 

Нападението двамата преоблечени като служители на реда бандити направили вчера около 12 часа на улица "Витиня", разкриват от МВР, цитирани от "Телеграф".

Обирът станал точно по схема, известна отпреди дни. При нея апашите причакват жертвите, след като са изтеглили пари, след което или им пукат гума или ги нападат, като в този случай, задигат парите и бягат. Подобни сигнали се подават по 1-2 на седмица. Двамата мъже проследили човека, който изтеглил крупната сума от банка на ул. "Резбраска". Те го изчакали да се качи на автомобила си и го преследвали. На ул. "Витиня", преоблечени досущ като катаджии, го спрели уж за проверка със стоп палка. Мъжът се подчинил, отбил и си подал документите. Точно в този момент мнимият полицай го напръскал с лютив спрей в лицето, а другият избил с чук дясното стъкло и грабнал чантата със 125 000 лв. След това апашите избягали. Дори изоставили чука, който бил открит на седалката. След като се опомнил човекът незабавно подал сигнал в полицията. Дал е описание на фалшивите ченгета, като дори описал, че носели жълти жилетки и шапки с надпис "Полиция".Не успял обаче да види лицата им, тъй като носели шалове, уж имитирайки защита от коронавирус. Мъжът ги описал като високи, но без повече отличителни белези. До късния следобед на мястото на удара е имало оглед от криминалисти. Ще бъдат иззети всички записи от камери в района, за да се види накъде са се оттеглили бандитите. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.