Шокиращи подробности за случая в Етрополе

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-podrobnosti-za-sluchaya-v-etropole/40321 Crimes.bg
Шокиращи подробности за случая в Етрополе

Назначена е съдебно-медицинска експертиза

Трупът на изчезнала жена от Етрополе е бил открит в двора на къщата й.

 

Никой не е виждал около 90–годишната Цветана от август месец миналата година, съобщава balkanec.bg. По непотвърдена информация възрастната жена е съжителствала на бул. „Партизански“ със сина си, който е с психично заболяване.

 

Цял ден пред семейната къща е имало полицейски автомобил, а след 17ч. е започнало издирването на тялото в двора й. На мястото са пристигнали пожарна, линейка и следователи.

 

След като мъжът е бил задържан е направил и самопризнание. Предстои да се уточни дали смъртта на жертвата е настъпила по естествен път или насилствено, както и каква е причината за укриването ѝ.

 

Според една от версиите той крил месеци наред трупа на покойната си майка, за да взема пенсията й. Вероятно жената е починала, а синът й не е обявил смъртта й, за да се възползва от пенсията й, което правил редовно. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Разследването продължава.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.