Семейство Дамянови са разстреляни с "Макаров"

https://crimes.bg/analizi/semeystvo-damyanovi-sa-razstrelyani-s-makarov/37393 Crimes.bg
Семейство Дамянови са разстреляни с "Макаров"

Заради публичните екзекуции от началото на годината премиерът Бойко Борисов на няколко пъти се срещна с ръководството на МВР




Източник:




2015-01-21 15:00:00


Обществени теми


0

Прочетено: 205506

Кратка връзка








Разследващите убийството на строителният предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия направиха сериозен пробив. Оръжието използвано при разстрела на семейството е пистолет "Макаров", а не с дамско оръжие, както се спекулираше по-рано.

Независимо, че засега от МВР отказват каквато и да е официална информация по случая, източници на "Хоризонт" твърдят, че криминалистите имат конкретни насоки по които работят. Разпитани са голям кръг от хора, близки до семейството, както и такива, които през годините са имали бизнес отношения с жертвите.

Заради този и другите случаи на публични екзекуции от началото на годината премиерът Бойко Борисов на няколко пъти се срещна с ръководството на МВР.

Продължава и работата по убийствата в Пловдив на ММА боеца Димитър Стоянов - Митко Лудия и в Пазарджик на съветничката на кмета Татяна Стоянова. На този етап не може да се каже дали станалите в последно време убийства са заради нарушени финансови и бизнес интереси или са в резултат по скоро на битови и лични проблеми. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.