Сърцето на Митьо Очите…

https://crimes.bg/analizi/sarceto-na-mityo-ochite/41837 Crimes.bg
Сърцето на Митьо Очите…

 

Включен е на специална апаратура

Тарторът на подземния свят по Южното Черноморие Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, е приет часа по спешност в болница.

 

Около 18:30, той е хоспитализиран в специализираната кардиологична болница в Бургас „Сърце и мозък“, пише „Флагман“.

Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от ритъм. Долната и горната му граница непрекъснато се изравнявали. Няма данни за състоянието му към този момент.

 

Считаният и днес за главатар на наркоразпространението и рекета, въпреки близо 3-годишния му престой зад решетките, се е почувствал около 17 часа в необичайно за добрата му кондиция състояние.

 

Бил в апартамента си в Несебър. Не е спортувал, както обичайно. Около обед казал на Антигона (жената, с която живее вече 15 години), че не се чувства добре.

Смятал, че е някакъв летен вирус, усещал, че организмът му е отпаднал. В следобедните часове обаче започнал да вдига рязко кръвно и усетил, че сърцето му не е в ритъм.

 

Близък до семейството посочва, че е видял Антигона, Желязков и цялата им охрана в Спешното в Несебър около 17 часа. След това е бил транспортиран по най-бързия начин към МБАЛ „Сърце и мозък“ в Бургас.

 

Става ясно още, че Желязков е поставен на специална апаратура, която трябва да върне сърцето му в ритъм. Ако това не стане ще се пристъпи към по-сериозни действия от страна на кардиолозите.

 

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са усложнения след прекаран тежък ковид в ареста.

Припомняме, че 49-годишният главатар на ОПГ от 12 души бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли. Оттогава се намира в Несебър с електрона гривна.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.