Съдът реши съдбата на Станимир Рагевски

https://crimes.bg/analizi/sadat-reshi-sadbata-na-stanimir-ragevski/41728 Crimes.bg
Съдът реши съдбата на Станимир Рагевски

 

Следващото заседание е след седмица

Съдът реши съдбата на бургаският брокер на недвижими имоти Станимир Рагевски.

 

Той остава в ареста за постоянно, реши Окръжният съд в морския град. Рагевски е основен заподозрян за жестокото убийство на Юмер Мехмед.

Разчленените останки от тялото на 28-годишната жертва бяха открити в понеделник от полицията. Според прокуратурата Рагевски умишлено е умъртвил жертвата, като е застрелял Юмер в тила. След това е разчленявал тялото му с режещ инструмент в продължение на няколко дни. Трупните останки са поставени в чували и после в бидони.Приятели на Юмер искаха да линчуват Станимир Рагевски, който бе охраняван от плътен полицейски кордон. Още преди началото на заседанието, те се бяха събрали пред сградата на съда, където посрещнаха арестувания с възгласи "убиец и изрод".След края на заседанието младите хора изпратиха с ритници буса на Съдебна охрана, с който Станимир Рагевски бе отведен отново в ареста.Той може да обжалва съдебното решение, а следващото заседание на окръжния съд ще бъде след седмица.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.