Разтърсващи разкрития за жестокото убийство на Евгения

https://crimes.bg/analizi/raztarsvashti-razkritiya-za-zhestokoto-ubiystvo-na-evgeniya/43203 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за жестокото убийство на Евгения

 

Тялото й бе открито в петък

Оказва се, че 33-годишната Евгения Владимирова, която бе обявена за издирване преди месец, е била убита.

 

При това извършителят на жестокото убийство е не кой да е друг, а съпругът й.

 

Тялото на Евгения бе открито в куфар във водоем край Перник. Убиецът е направил пълни самопризнания, отбелязва България Он Ер. 

Според неофициална информация мотивът за извършване на жестокото престъпление е ревност. Твърди се, че Евгения е имала връзка с друг мъж, която криела.

Тялото на жената бе открито в петък. Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга й Орлин и свекър й. Криминалистите са извършили и оглед на гаража, който е собственост на семейството.Съпрузите са живеели в столичния квартал "Лагера". Те се нанесли там наскоро. Съседите им твърдят, че не са чували скандали, нито пък са ставали свидетели на насилие.Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.Майката на Орлин също е била разпитана. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време, но си е мълчала.По неофициална информация, Евгения е била удушена, пише blitz.bg. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.