Разтърсващи разкрития за кървавата драма в софийското метро

https://crimes.bg/analizi/raztarsvashti-razkritiya-za-karvavata-drama-v-sofiyskoto-metro/41128 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за кървавата драма в софийското метро

 

Състоянието на жената е много тежко

От тялото на простреляната днес жена в столичното метро, са били извадени два проектила.

 

Това стана ясно от думите на д-р Стефан Ковачев, който е началник на 1 отделение в Клиника по хирургия към УМБАЛ "Св. Анна" – София.

По думи на д-р Ковачев състоянието на жената е крайно тежко и има сериозна опасност за живота й.По данни към 17.50 часа, неврохирузите продължавали с операцията на тежката черепно-мозъчна травма на жената, причинена от огнестрелно оръжие.

Припомняме, че сигналът за кървавата драма бе получен малко след 14 часа вчера. Мъж, който работи като охранител, е застрелял жена с четири куршума. Случката се е разиграла във влака на метрото на станция "Летище София". След това мъжът се е самоубил. Оръжието е законно притежаван от него пистолет "Макаров". Инцидентът е станал в една от мотрисите, а сигналът е подаден от машиниста, който е видял телата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.