Разплита се мистерията с нападението над бременната жена в София

https://crimes.bg/analizi/razplita-se-misteriyata-s-napadenieto-nad-bremennata-zhena-v-sofiya/43599 Crimes.bg
Разплита се мистерията с нападението над бременната жена в София

Разплита се мистерията с нападението над бременната жена в София

 

Разлита се случаят с нападението на бременната жена и нейния приятел в столичния квартал „Овча купел“. Оказа се, че мъжът, който ги е нападнал, е психичноболен.

 

Той е на 32 години, бил е установен и задържан от органите на полицията. Настанен е в Център за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“ в София.

 

Предстои изготвяне на съдебно-психиатрична експертиза. Това съобщиха от Софийска районна прокуратура, която ръководи досъдебно производство за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.

 

На път към дома си двойката е била настигната от непознат за тях мъж, който се насочил към пострадалия, след което му нанесъл удари с юмруци в областта на главата.

 

Веднага след инцидента пострадалите са подали сигнал за случая в 06 РУ-СДВР. Преди това са постъпили още два сигнала за подобни случаи . Те са подадени от две момичета, като те също са били нападнати с юмруци от агресивния мъж, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.