Разобличиха лъжа на Мая Манолова

https://crimes.bg/analizi/razoblichiha-lazha-na-maya-manolova/43514 Crimes.bg
Разобличиха лъжа на Мая Манолова

Граждани разобличиха лъжа на Мая Манолова във Фейсбук.




Източник:




2020-09-06 20:34:00


Анализи


0

Прочетено: 42084

Кратка връзка








Граждани разобличиха лъжа на Мая Манолова във Фейсбук.Според публикувана от бившия омбудсман снимка, направена на 2 септември в центъра на София, е било заснето как полицаи са биели мъж пред очите на дъщеря му.

 

"Мая Божидарова Манолова, български политик, народен представител от парламентарната група, е дъното. Пускайте фейкове и ние ще ги опровергаваме с факти", са написали потребители на социалната мрежа.Управителят на агенция Булфото Евгени Димитров също опроверга твърденията на Манолова.Чрез публикация във Фейсбук той заяви:Фигурата отзад от дясно на снимката не е дете, спрете се да коментирате, без да разсъждавате!

На снимката е колежка фотограф, която е на протестите всяка вечер, и просто е по-дребничка. Снимана с широкоъгълен обектив, става съвсем малка в кадър. Разпространяването на фалшиви новини, базирани на лошо обяснена снимка, не помага на никого, особено на протеста. Мислете, преди да скочите на клавиатурата с 200.Часове по-късно Мая Манолова изтри поста си и се оправда, че се е подвела.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.