Психичноболна жена вилнее във Варна, обира и троши коли

https://crimes.bg/analizi/psihichnobolna-zhena-vilnee-vav-varna-obira-i-troshi-koli/43341 Crimes.bg
Психичноболна жена вилнее във Варна, обира и троши коли

Жена с психически отклонения вилнее във Варна. Това съобщава в социалните мрежи очевидец. Той споделя, че въпросната дама вилнее в района на Червения площад в морската столица. Тя си набелязва автомобил. Приближава се до него и първо проверява дали е заключен, започвайки да дърпа дръжките. След това се насочва към ел. огледалата. Дори и ако са прибрани, тя им нанася щети. 

 

Жената е болна от шизофрения. Потърпевш варненец предлага парично възнаграждение за този, който му предостави информация за адреса на жената. 

 

Психичноболната се оказа изключително популярна сред варненци. В мрежата те споделят, че цял ден тя обикаля офисите в центъра на града и проси. Те разкриват, че дамата е много агресивна и когато някой й откаже пари, тя грабва, това което й е пред очите и изчезва на мига, пише ПИК, позовавайки се на "Варна24". 

 

Потърпевши се надяват, че с общи усилия ще успеят да открият психичноболната варненка и институциите ще вземат отношение по казуса. Граждани, които вече са си изпатили от агресивността на въпросната дама, желаят единствено тя да бъде настанена за лечение в специализирано лечение. 

 

В мрежата не липсват и предложения за по-радикален подход. Потребители се заканват, че ако видят жената, ще я пребият. Те са категорични, че това е единственото решение на проблема. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.