Причината, поради която майка уби 5-месечното си бебе ще ви накара да настръхнете

https://crimes.bg/analizi/prichinata-poradi-koyato-mayka-ubi-5-mesechnoto-si-bebe-shte-vi-nakara-da-nastrahnete/42463 Crimes.bg
Причината, поради която майка уби 5-месечното си бебе ще ви накара да настръхнете

 

Грози я от максимална присъда до доживотен затвор

Няма никакво съмнение, че ще настръхнете щом научите причината, поради която майка отне живота на 5-месечната си рожба.

 

Трагедията се е разиграла в американския щат Ню Джърси.

 

Майката е убила петмесечното си бебче, за да "извърши и последния смъртен грях" от списъка си. 26-годишната Кристи Алказар е извършила пъкленото дело на 3 декември, отбелязва „New York Post“.  

 

Органите на реда, които били изпратени на мястото на престъплението открили трупа на момичето. Жената, извършила жестокото престъпление спорела с мъж в момента на пристигането на полицаите. Момиченцето е издъхнало в резултат на множеството прободни рани, нанесени й по тялото.По време на извършването на ужасяващо жестокото престъпление бащата на бебчето не си е бил у дома.

Майката е задържана. Пред следователите тя заявила, че "не би променила нито едно от събитията, свързани с убийството". За капак на всичко тя заявява, че по време на извършване на престъплението е била "със здрав разум". В случай, че бъде осъдена, американката я грози от максимална присъда до доживотен затвор, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.