Пребиха зверски лидер на БСП (Всичко за ужаса)

https://crimes.bg/analizi/prebiha-zverski-lider-na-bsp-vsichko-za-uzhasa/39768 Crimes.bg
Пребиха зверски лидер на БСП (Всичко за ужаса)

Лидерът на Общинската организация на БСП в Долни чифлик Валентин Вълчев е бил брутално пребит във Варна преди три дни.
Източник:
2020-10-23 14:50:00


Анализи


0

Прочетено: 79002

Кратка връзка
Лидерът на Общинската организация на БСП в Долни чифлик Валентин Вълчев е бил брутално пребит във Варна преди три дни.

Това стана ясно от съобщение на БСП-Варна. Побоят е извършен пред офиса на Областната организация на партията в морския град. Ето какво се казва в съобщение на ГС на БСП във Варна, разпространено днес до медиите: "На 20.10.2020 г. около 19:00 часа на ул. „Братя Миладинови“ до офиса на Областен съвет на БСП във Варна бе нападнат и брутално пребит от три лица председателят на общински съвет на БСП-Долни Чифлик, Валентин Вълчев.

Той веднага е бил медицински освидетелстван със средна телесна повреда и е подаден сигнал до органите на МВР. Градското ръководство на БСП-Варна осъжда този акт на насилие и настоява срочно да бъдат издирени извършителите и подбудителите на това деяние." На 20.10.2020 се е провело събрание на областната структура на младежката организация на БСП Варна, на което е трябвало да се избере нов председател и ново ръководство. По непотвърдена информация атмосферата на събитието е била нажежена заради легитимността на част от неговите членове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.