Подалият оставка като министър на вътрешните работи Младен Маринов вече е докторант!

https://crimes.bg/analizi/podaliyat-ostavka-kato-ministar-na-vatreshnite-raboti-mladen-marinov-veche-e-doktorant/39184 Crimes.bg
Подалият оставка като министър на вътрешните работи Младен Маринов вече е докторант!

Младен Маринов не си губи времето и смята да усъвършенства образованието си!

Бившият министър на вътрешните работи се върна на студентската скамейка. Младен Маринов стана докторант в катедрата "Национална сигурност и публична администрация" към Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград.

Маринов е приет в самостоятелна форма на обучение и ще надгражда знанията си в областта.

Самият той вече има висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“, където през 2005 г. се дипломира със специалност „Право“. Преди това завършва полицейската академия.


Маринов постъпва в МВР през 1991 г. Той е минал през всички нива, като е бил директор на СДВР и главен секретар на МВР. За последно беше министър на вътрешните работи, но бе принуден да напусне поста си заради разразилия се скандал с пребитите от полицаи протестъри.

Преди няколко дни се разбра, че и главният прокурор Иван Гешев е докторант в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Той е зачислен в Правно-историческия факултет. Научен ръководител му е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.