Починалият от "естествена смърт" варненец убит зверски от трима охранители на мола!

https://crimes.bg/analizi/pochinaliyat-ot-estestvena-smart-varnenec-ubit-zverski-ot-trima-ohraniteli-na-mola/37635 Crimes.bg
Починалият от "естествена смърт" варненец убит зверски от трима охранители на мола!

Камерите заснели как гардовете спукват от бой несретника и го оставят да агонизира 2 часа, преди да си отиде в адски мъки




Източник:




2015-03-18 07:49:00


Обществени теми


1

Прочетено: 243180

Кратка връзка








Бездомникът, чието тяло бе открито безжизнено в най-големия варненски мол, е жертва на убийство, съобщиха от местната полиция. Първоначалното съобщение от търговския център гласеше, че мъжът е застигнат от естествена смърт, но истината е съвсем друга - той е бил ликвидиран по жесток начин от трима гардове.

Записите от паркинга показват как охранителите налагат до смърт несретника. След това го изоставили, като първоначалната информация сочи, че преди да издъхне, той агонизирал около 2 часа. И тримата биячи са задържани от полицията. Образувано е досъдебно производство по член 116 - тежък случай на предумишлено убийство по особено мъчителен за жертвата начин.

Охранител на магазин е открил трупа на убития в мола във Варна. Любомир Василев разказа пред БЛИЦ, че мъжът е бил с мръсни дрехи и наранявания по главата и го помислили за пиян.

"Имаше кръв, имаше наранявания по лицето, бяха му мръсни дрехите. Криволичеше, всички мислеха, че е пиян, но не е бил. Падна точно пред магазина", каза Василев. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.