По случая с 15-годишния Кристиян е обазувано производство срещу неизвестен извършител

https://crimes.bg/analizi/po-sluchaya-s-15-godishniya-kristiyan-e-obazuvano-proizvodstvo-sreshtu-neizvesten-izvarshitel/29156 Crimes.bg
По случая с 15-годишния Кристиян е обазувано производство срещу неизвестен извършител

Причините за смъртта на 15-годишния Кристиян все още са неизвестни. По тялото му няма следи от насилие.Руси Алексиев - говорител на Софийска районна прокуратура - обяви, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за подпомагане или склоняване на момчето към самоубийство.Назначените експертизи по случая ще покажат със сигурност дали в кръвта на Кристиян има следи от наркотични вещества и алкохол.Момчето е учело в професионална гимназия по техника и оптика "Михаил Ломоносов". Съучениците му от 9 "ж" клас са били разпитани вчера от полицейски служители.Кристиян беше намерен мъртъв вчера пред жилищния блок, в който се намира апартаментът на семейството му, с раница на гръб. Версиите за смъртта му са две - скочил е от висок етаж или е бил бутнат. След направен оглед на тялото, компетентните органи са установили, че от ученическата му чанта липсват някои важни документи и ключовете за дома му. Открити са кочани с извинителни бележки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.