Пияният и друсан Явор Бахаров шофирал със скиорска маска и очила

https://crimes.bg/analizi/piyaniyat-i-drusan-yavor-baharov-shofiral-sas-skiorska-maska-i-ochila/34340 Crimes.bg
Пияният и друсан Явор Бахаров шофирал със скиорска маска и очила

Друсаният и пиян Явор Бахаров карал по нелеп начин.




Източник:




2020-02-09 19:09:00


Анализи


0

Прочетено: 75096

Кратка връзка








Друсаният и пиян Явор Бахаров карал по нелеп начин.

 

Около 16 часа вчера екип на пътна полиция спрял за проверка „Мицубиши Лансер“. Причината била, че водачът карал със скиорска каска и очила в купето, което се видяло странно на ченгетата.

 

Освен това четирите стъкла на колата били свалени, а отвътре дънела музика, усилена до край. „Гледката беше безумна, нямаше как да не го спрат, личеше, че шофьорът не е адекватен“. Споделят свидетели на екшъна, цитирани от „Телеграф“. След като свалил скиорските атрибути, се оказало, че шофьорът е Явор Бахаров. След като му щракнали белезниците, признал: Цяла нощ бях с приятели на дискотека. Сега тръгнах да карам ски“, обяснил той.

 

По време на обиска в колата на Бахаров бил открит фас марихуана. Дрегерът ударил 1,3 промила алкохол. Тестът за дрога пък категорично отчел, че актьорът е седнал зад волана надрусан с кокаин и трева. Незабавно било образувано бързо производство. По закон всеки водач с над ,2 промила отива на съд и може да получи затвор от 1 до 2 години и глоба от 200 до 1000 лв. Бахаров е дал кръв за изследване.

 

Ако пробата спадне под 2 промила, ще се размине с административно наказание, обясниха от Пътна полиция. ЗдвП предвижда още, че който бъде спипан да кара дрогиран, може да получи затвор от 1 до 3 г. и глоба от 500 до 1500 лв. Каква ще бъде съдбата на Бахаров ще стане ясно до няколко дни, когато излезе кръвният резултат, поясниха от полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.