Откриха застрелян българин в Марбея (Първа информация за жертвата и престъплението)

https://crimes.bg/analizi/otkriha-zastrelyan-balgarin-v-marbeya-parva-informaciya-za-zhertvata-i-prestaplenieto/38430 Crimes.bg
Откриха застрелян българин в Марбея (Първа информация за жертвата и престъплението)

Тялото на българин беше намерено в канавка в курортния испански град Марбея. Мъжът е бил прострелян четири пъти – веднъж в ръката и три пъти в корема, съобщава bg-voice.com.
Източник:
2019-11-01 11:37:00


Анализи


0

Прочетено: 50274

Кратка връзка
Тялото на българин беше намерено в канавка в курортния испански град Марбея. Мъжът е бил прострелян четири пъти – веднъж в ръката и три пъти в корема, съобщава bg-voice.com.Разследващите започнали работа по случая още щом получили сигнала – малко след 09:45 часа. Тогава случаен минувач е подал сигнал на телефон 112.Испанските власти установили, че тялото е на българин, който „няма връзка с Испания“. Според разследващите той е около 40-50 годишен. Самоличността му още не е изяснена и затова властите са се обърнали за помощ към Интерпол с надеждата да установят кой е той, а в последствие и да разберат какви може да са мотивите за убийството му.Според испански медии става въпрос за 43-годишен българин, който  от 3 години живее в Испания, заедно със съпругата си. Местни медии съобщават още, че мъжът е излязъл на вечеря и не се е прибрал. Тогава сигнал за изчезването му в полицията подава неговата съпруга.

 

Вече стана ясно, че българинът е бил убит с поне 4 куршума – веднъж в ръката и три пъти в корема. Аутопсията му, която започнала вчера, обаче установила, че огнестрелните рани може и да са повече, тъй като имало „входно-изходни рани, през които може да е преминал повече от един куршум“. Патоанатомите прекратили аутопсията и поискали рентгенови снимки на тялото, за да видят дали в него няма заседнали куршуми. Очаква се аутопсията на българина да продължи днес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.