От 2 седмици! Млада майка на две деца е в неизвестност (Радинела изчезнала по обяд от работа)

https://crimes.bg/analizi/ot-2-sedmici-mlada-mayka-na-dve-deca-e-v-neizvestnost-radinela-izcheznala-po-obyad-ot-rabota/34240 Crimes.bg
От 2 седмици! Млада майка на две деца е в неизвестност (Радинела изчезнала по обяд от работа)

Вече 14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две деца от врачанското село Нивянин.
Източник:
2020-01-21 12:26:00


Анализи


0

Прочетено: 64890

Кратка връзка
Вече 14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две деца от врачанското село Нивянин.

 

Две седмици без резултат я издирват всичките й близки и приятели. В обикалянето на всички пусти къщи, крайселски местности, около реката и близките гори са се включили дори доброволци, но от младата жена няма следа, съобщава Нова телевизия. 

 

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото. „Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, сподели пред NOVA Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.

 

Тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало. Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина, за да я търси.

 

„Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя. Анжела споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това. Местните допускат три вероятности – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.