Още 200 000 лв. от Делян Пеевски за ВМА! Над 35 са болниците, на които е помогнал с дарения

https://crimes.bg/analizi/oshte-200-000-lv-ot-delyan-peevski-za-vma-nad-35-sa-bolnicite-na-koito-e-pomognal-s-dareniya/43433 Crimes.bg
Още 200 000 лв. от Делян Пеевски за ВМА! Над 35 са болниците, на които е помогнал с дарения

Делян Пеевски помага с пълна сила в борбата с коронавируса. Той е дарил досега над 2 000 000 лева на различни болници у нас!

Депутатът Делян Пеевски продължава с благотворителните си жестове в борбата с коронавируса. Той дари 200 000 лв. на ВМА. Те са за 48 лекари, медицински сестри, лаборанти и санитари, работещи във въпросната болница.

Междувременно областният лидер на ДПС в Сливен – Мустафа Мустафов, обяви, че депутатът е направил дарение и за медицинския персонал на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”.


 

„Г-н Пеевски дари 100 бр. защитни шлемове в помощ на работата на медиците в областната ни болница”. Ние сме му изключително благодарни за съпричастността и подкрепата, което изразихме и в благодарствено писмо от името на Областния съвет на ДПС – Сливен, изпратено до пресцентъра на ПП ДПС“, съобщи Мустафов.

Пред ПиринПресс пък кметът на община Белица Радослав Ревански разкри, че към момента над 35 болници в България са получили дарения от Делян Пеевски под формата на респиратори, облекла за многократна употреба, предпазни шлемове, бързи тестове, пари по банкови сметки.

„Лично аз се заех с дарителската кампания на г-н Пеевски, като за болниците в Пиринско са осигурени защитни облекла за многократна употреба, по 50 бързи теста, както и хиляди маски за рискови групи, за болници, общини и държавни институции, не само в благоевградски район но и в цялата страна“, допълни кметът като разкри, че Пеевски му е казал: Да помагаме и бъдем близо до хората, един народ сме.

 

Така общата сума, дарена до момента от Делян Пеевски за битката с COVID-19, вече надхвърля 2 милиона лева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.