Нова жестока трагедия споходи семейството на самоубилата се Радинела от Нивянин

https://crimes.bg/analizi/nova-zhestoka-tragediya-spohodi-semeystvoto-na-samoubilata-se-radinela-ot-nivyanin/34410 Crimes.bg
Нова жестока трагедия споходи семейството на самоубилата се Радинела от Нивянин

Откакто научил за смъртта й, мъжът повтарял, че не може да живее без нея

Още една жестока трагедия споходи семейството на самоубилата се Радинела от Нивянин броени дни, след като научиха за смъртта й.

 

Запознати издават, че се е самоубил и съпругът на Радинела. Припомняме, че младата жена бе открита мъртва след 36-дневно издирване.

 

Радинела Кирилова изчезна на 8 януари, а близките й я обявиха за издирване. Тя бе издирвана от МВР и Интерпол. Повече от месец след изчезването й, тя бе открита обесена на дърво в запустял двор в центъра на селото.

 

Най-интересното е, че трупът на жената е открит на 100 метра от детската градина, в която е работела, а през цялото това време, в което е издирвана, никой не я е открил.

 

Тази нощ, малко преди 23 часа по същия начин е сложил край на живота си и нейният съпруг. Той се е обесил в дома си.

Откакто научил за смъртта на съпругата си, мъжът постоянно заявявал, че ще последва примера й. той бил категоричен, че не може да живее без Радинела, разкриват близки на семейството.

 

След самоубийството на двамата родители, двете им деца остават сираци  момченце на 4 и момиченце и на 6 години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.