Нов ужас в Катуница

https://crimes.bg/analizi/nov-uzhas-v-katunica/37999 Crimes.bg
Нов ужас в Катуница

 

Полицията е задържала заподозрян

Жителите на пловдивското село Катуница отново са на нокти след поредния ужас, който се разигра.

 

Началото на ужаса било поставено, когато семейство Богданови отишло да се почерпи в ресторант в Катуница. Семейството е било бито и малтретирано, след като е посетило заведението. На всичкото това техен имот е бил залят с нафта, след което е подпален, предава Би Ти Ви.

 

Семейство Богданови не само са бити, а по тях е стреляно и с пушка. Предницата на автомобила им е надупчена от десетки сачми.

Целият този ужас се разиграл след посещението на семейство Богданови в ресторант. Те били нападнати с юмруци на паркинга пред автомобила им. Нападението е извършено от млад мъж.

 

В резултат на нападението жената е със счупена ръка, а мъжът има множество кръвонасядания по главата, крайниците и тялото.

На мястото е пристигнал екип на полицията. Семейната ракиджийница на потърпевшите е била подпалена след приключването на разпитите. Полицията вече е задържала заподозрян за побоя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.