Млад шофьор уби ученик във Варна

https://crimes.bg/analizi/mlad-shofyor-ubi-uchenik-vav-varna/28528 Crimes.bg
Млад шофьор уби ученик във Варна

Множеството травми са били несъвместими с живота Млад шофьор отне живота на ученик.


Жестоката трагедия се е разиграла по-рано днес в морската ни столица Варна. Зад волана на автомобила, който е блъснал 17-годишния ученик, е бил 19-годишен шофьор. Веднага след трагедията, шофьорът е тестван за алкохол и наркотици. Резултатите и от двата теста са отрицателни.


Въпреки огромните усилия, положени от медиците, пристигнали на мястото на трагедията, а след това и на тези в Спешна помощ, момчето е издъхнало. От варненската МБАЛ „Св. Анна“ издават, че тийнейджърът е бил приет в много тежко състояние. Той имал не една, а няколко травми, които са несъвместими с живота. Именно това е и причината, поради която реанимационните действия и интубацията, не са го върнали обратно към живота. Очевидци разкриват пред Варна24.бг, че починалият тийнейджър е тичал между колите. Той е бил ударен в близост до Строителната гимназия в града. Свидетели разказват, че съдейки по извивките, които е оставил ударът по автомобила, явно е бил много тежък.


Предното стъкло на БМВ-то, ударило тийнейджъра, е било направо вдлъбнато. Предвид годините на водача на автомобила, по всяка вероятност той е взел шофьорската си книжка наскоро и няма голям стаж зад волана. Коментари гласят, че на всичкото отгоре се предполага, че се е движил с доста висока скорост, която не е съобразил с обстановката.


Източник: lupa.bg


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.