Млад българин е гуру в света на финансовите инвестиции (Вижте историята на успеха на Ивайло Николов)

https://crimes.bg/analizi/mlad-balgarin-e-guru-v-sveta-na-finansovite-investicii-vizhte-istoriyata-na-uspeha-na-ivaylo-nikolov/40061 Crimes.bg
Млад българин е гуру в света на финансовите инвестиции (Вижте историята на успеха на Ивайло Николов)

Ивайло Николов управлява бизнеси чак до далечна Танзания

Млад българин се утвърди като един от най-сериозните експерти в света на инвестициите. Неслучайно за Ивайло Николов се говори като за истински гуру в бранша, благодарение на което десетки компании по целия свят са му се доверили да управлява бизнеса им – от Балканския регион та чак до далечна Танзания.

Професионалистите в света на инвестиционното посредничество не крият уважението си към младия българин, който стои повече от достойно до тях. Кариерата му започва още когато той е едва на 18 години, когато става част от компанията Salesman. Още тогава успява да опровергае скептиците, че един младеж няма как да разбира от пари, финансови пазари и инвестиции.

Благодарение на вродения си нюх и качества той обаче успява да разбие стереотипите и да докаже, че заслужава да се нареди сред големите в бранша. Неслучайно чуждестранните му шефове оценяват качествата му и му поверяват отговорността да управлява офисите им не само в България, но и в Гърция.

Заради нарастващия обем работи в южната ни съседка, младият финансист се установява да живее и работи там за постоянно. Само няколко години по-късно – едва на 23, той вече е директор на гръцкото подразделение на Глобал Маркетс. И получава и първия петцифрен бонус в кариерата си.

Финансовата криза и влошаването на икономическата ситуация в Гърция усложняват възможностите за бизнес, което налага Ивайло да вземе важно решение. Той заминава за Танзания, където оглавява централата на компанията, за която работи.

След като кризата отшумява и финансовата обстановка в Гърция се стабилизира, Николов отново се връща към работата си в Атина. Към днешна дата той управлява финансите на десетки компании на територията на България, Гърция и Румъния като шеф на цялото балканско подразделение на една от най-големите финансови институции в световен план.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.