Майката-убиец от Желязно приготвила малката Виви за 1 юни, след което я наръгала до смърт (Фото)

https://crimes.bg/analizi/maykata-ubiec-ot-zhelyazno-prigotvila-malkata-vivi-za-1-yuni-sled-koeto-ya-naragala-do-smart-foto/28834 Crimes.bg
Майката-убиец от Желязно приготвила малката Виви за 1 юни, след което я наръгала до смърт (Фото)

 

Майката-убиец от пловдивското село Желязно първо е подготвила дъщеричката си за 1 юни, след което я е наръгала до смърт, узна Crimes.

Трагедията със смъртта на 8-годишното момиченце се заплита все повече, а местните не могат да си обяснят как се е стигнало до ужаса. Нито близките на жената, нито съселяните им, нито пък разследвашите имат обяснение защо 31-годишната Лилия уби детето си, след което наръга и себе си.

В момента майката е в болница, в изключително тежко състояние, с опасност за живота. Тя е убила момиченцето си с удари с нож в областта на сърцето, след което, явно осъзнавайки чудовищното си деяние, се е наръгала многократно в корема.

Нищо преди това обаче не предвещавало кошмара. В дома на семейството не е имало скандали, съседите ги описват като тихи и кротки хора. На сутринта на 1 юни Лилия започнала да приготвя малката Виляна за празника на детето, който двете трябвало да посрещнат в училище в Пловдив, където детето е заършвало 1 клас.

Лилия не е оставила предсмъртно писмо, нито пък с нещо е показала, че е напрегната и има проблеми.

Нашите източници казаха, че се работи по всякакви версии, включително и за тази жената внезапно да е превъртяла вследствие на стари психически травми, въпреки че според близките не е имало данни за такива. Проверява се версията за наркотици и алкохол.

Изключва се версията някой да е заплашвал Лилия и да я е притеснявал по какъвто и да е начин. Детето не е признато от бащата и не се знае кой е той.

Въпреки че е с висше образование, Лилия не е работила, но пък семейството отглежда доста животни в двора си и е заможно.

По тази причина се смята, че младата жена не е работила, тъй като не е имала нужда от пари.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.