Майката на стрелеца от Бургас със своя версия по случая

https://crimes.bg/analizi/maykata-na-streleca-ot-burgas-sas-svoya-versiya-po-sluchaya/40722 Crimes.bg
Майката на стрелеца от Бургас със своя версия по случая

По случаят е образувано досъдебно производство

Майката на криминално проявения, който стрелял по заведение в Бургас, твърди, че той не е правил проблеми и не е отказал да си тръгне от мястото. 

 

Той и компанията му са пожелали към 22:30 ч. само да чуят още една песен, след което са излезли навън.

 

Пистолетът, който е носил младежът е „пластмасов със сачми да гонят котките и гларусите“. „Просто са излезли и са се шегували. Той не е разбрал, че е уцелил заведението“, каза майка му пред bTV.

Според нея не е имало опасност да нарани някого, защото „тук всичко е дървета“. Тя не вярва синът ѝ да я лъже за случилото се.

 

„Не го оправдавам, но не могат да го изкарват най-големия престъпник. По никакъв начин не е ангел“, каза майката, според която собствениците на заведението са подали сигнал до полицията, за да „могат да си оправят стъклото“, а синът ѝ търсел собствениците, но не успял да се види с тях.

 

Управителят на заведението Добринка Французова потвърди, че младежът не е правил проблеми в заведението и не е отказал да си тръгне.

„Момчето ми се извини. Щетите са само материални“, каза Французова.

 

„Въпросните младежи не били много щастливи от факта, че трябва да напуснат заведението, но един от тях особено агресивно е демонстрирал своята неудовлетвореност от така стеклите се обстоятелства. Извадил е пистолет, който до този момент е бил запасан на колана му. Произвел е няколко изстрела по панорамния прозорец на заведението“, обясни вчера говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

 

По нейните думи поведението на извършителя „говори за нисък праг на поносимост и високо ниво на агресия“.

По случаят е образувано досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.