Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА (ВИДЕО)

https://crimes.bg/analizi/masov-boy-mezhdu-fenove-na-levski-i-cska-video/32619 Crimes.bg
Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА (ВИДЕО)

Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА на волейболен мач

Агитките са се сбили между втория и третия гейм

Фенове на "Левски" и ЦСКА си „спретнаха” масов бой пред столичната зала "Христо Ботев", в която се проведе решаващият мач между двата отбора във финалния плейоф на женското волейболно първенство.

Агитките са се сбили между втория и третия гейм, като са били използвани камъни, столове и други подръчни материалиа. В резултат на сбиването са били изпочупени прозорците на сградата в Студентски град.Фенове на ЦСКА, които до този момент са наблюдавали срещата, са излезли и са атакували привържениците на "Левски" откъм градинката пред залата. Малкото полицаи и частните охранители не са успели да овладеят ситуацията навреме.За да спрат ултрасите, охранителите са направили барикада с тенис маси във фоайето на сградата. Има пострадали привърженици и на двата отбора. В боя са участвали около 40 човека.По-късно от МВР съобщиха, че няма пострадали сред зрителите на волейболната среща в зала „Христо Ботев“ тази вечер. Полицията работи по издирването на инициаторите на конфликта, възникнал по време на мача.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.