Лошо му се пише на убиеца на Милен Лудия

https://crimes.bg/analizi/losho-mu-se-pishe-na-ubieca-na-milen-ludiya/40215 Crimes.bg
Лошо му се пише на убиеца на Милен Лудия

 

Драгомир Вълев излязъл тази година на свобода

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Драгомир Вълев, обвинен в убийство.

 

Бургаският съд гледа онлайн мярката му за неотклонение и се произнесе, че Вълев остава в ареста и след изтичането на този срок.

 

Драгомир е надупчил на решето Милен Лудия /38г./, след пиянски скандал в дома му, дотътрил го до леглото, сложил го там и го завил с родопско одеяло. След това спокойно заключил вратата отвън, пуснал ключа в джоба си и излязъл. 

 

Няколко дни по-късно Лудия бе открит от свои роднини мъртъв. Съседи се обадили на баща му, че от апартамента се носи лоша миризма. Освен това, близо седмица не били виждали Лудия. Той бил шумен комшия, често се събирал с другари по чашка и вдигали аларма. Лудия имал психично заболяване, откъдето идва и прякорът му, бил и епилептик.

 

Той бил много милозлив и временно бил прибрал бившия затворник да живее при него. Драгомир Вълев бил страшно агресивен, палел на четвърт. Най-малък жест или дума можели да отключат агресията му. Той лежал в затвора девет години за същото престъпление- намушкал клошар, който починал от раните си.

 

Тази година излязъл на свобода и Милен Лудия го приютил. Скарването между двамата станало след доста изпит алкохол, казаха разследващи.  Престъплението е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.12, извършено при условията на опасен рецидив. По време на разследването е установено, че Драгомир е умъртвил 38-годишния мъж, нанасяйки му множество порезни рани в областта на шията, лицето, ръцете и краката.

 

Престъплението е осъществено с нож, който Вълев грабнал от кухнята. Обвиняемият е установен благодарение на отличната координация между Окръжна прокуратура – Бургас, служители от Отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР – Бургас и Второ РУ – Бургас.

 

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемото лице.  Криминалисти припомниха, че след излизането си от затвора, това лято Драгомир намушкал отново клошар с джобното си ножче. Инцидентът станал в жк "Лазур". Бездомникът бил от Пловдив, отървал се с една порезна рана и бил освободен след преглед в Спешното.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.