Лоши новини за ученичката, която пострада при мелето в Бургас

https://crimes.bg/analizi/loshi-novini-za-uchenichkata-koyato-postrada-pri-meleto-v-burgas/41685 Crimes.bg
Лоши новини за ученичката, която пострада при мелето в Бургас

 

Пламена е в кома и е на командно дишане

Оказва се, че 18-годишна Пламена Балабанова е в много тежко състояние след сблъсъка на БМВ в стълб в Бургас, отбелязва „Флагман“.

Близките на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" отправиха зов за помощ. Момичето се нуждае спешно от кръв, за да й бъде спасен животът."Пламена е в кома, на командно дишане. Много сме притеснени. Лекарите дават малък шанс, че ще се оправи. Много лошо си е ударила главата при катастрофата. Не ни дават повече информация от УМБАЛ-Бургас. В момента съм на летището и се прибирам от чужбина. Нямам обхват, изтръпвам при всяко звънене на телефона". Това каза вчера вуйчото на пострадалото момиче – Иван. 

 

Припомняме, че тежката катастрофа стана вчера, рано сутринта.В района на Капчето и магазин Mr. Bricolage, лек автомобил БМВ с бургаска регистрация се е подхлъзнал на мокрия асфалт и се е забил в ел. стълб. В колата са пътували Пламена, още едно момиче и момче – шофьорът на БМВ-о. По всяка вероятност той не е успял да овладее немския автомобил. По непотвърдена информация, водачът се е разминал само с уплаха. Второто момиче от колата е със счупен крак. Най-тежко е пострадала Пламена, която е била на задната седалка. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.