Лиляна убила детето си заради секта?

https://crimes.bg/analizi/lilyana-ubila-deteto-si-zaradi-sekta/28819 Crimes.bg
Лиляна убила детето си заради секта?

Лиляна Халкалиева е членувала в секта?

Вече втори ден продължава мистерията около убийството на 8-годишната Вилияна от пловдивското село Желязно. Единственият заподозрян е майка й Лиляна и по всяка вероятност тя е убила детето си, след което се е опитала да се самоубие.

Разследващите работят основно по версията за членството на Лиляна в секта, която я е подтикнала към жестокото деяние. Зверството е извършено на Деня на детето, освен това тя е изкъпала жертвата си сутринта и я е пременила в нови дрехи.

Всичко това издава, че Лиляна е искала да направи жертвоприношение. Нещо, към което често се подтикват хората в секти.

Има причини 30-годишната майка да членува в секта. Нямала е работа от години, нямала е приятели, нито мъж, като цяло е била асоциален човек, който не може да се впише в обществото. Убийцата е с висше образование и е считала, че животът й е виновен, че няма кариера и не живее добре. Не е изключено това да я е накарало да се запише в секта и оттам да са тръгнали всичките й проблеми.

Факт е, че каквато и да е причината за жестокото убийство, Лиляна няма как да се отърве от затвора. До момента тя мълчи и не споделя защо е извършила убийството. Убийцата още не е излязла от пловдивската болница, в която постъпи вчера.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.